Nytt grensesnitt på alle prosjekter
16. mai 2019 vil alle prosjekter stilles om til det nye grensesnittet til Byggeweb Prosjekt.

Les mer

Logo


RIB Software AG er et tysk basert multinasjonalt konsern som selger BIM baserte løsninger løsninger til bygg- og anleggsbransjen. I tillegg til iTWO (5D BIM) som monitorer virtuelle mot fysiske byggeprosesser utvikler og markedsfører selskapet også Byggeweb (Docia).

BIM2Share har et samarbeid med RIB Software relatert til Byggeweb-produktene ift. salg og utvikling, og har eksklusiv rett til salg av Byggeweb i Norge, og ikke-eksklusiv avtale om salg til andre land.

Les merTech Soft 3D utvikler BIM plattformer/API’s for bl.a. bygg- og anleggsmarkedet.

Flere ledende leverandører som Autodesk, Trimble, Intergraph, Bentley, Synchro, Causeway, Carlson, Hexagon og Topcon benytter Tech Soft sin teknologi.
BIM2Share har et samarbeid om utvikling av løsninger basert på Hoops/Tech Soft 3D teknologi, og har en avtale om salg av egne løsninger basert på Hoops/Tech Soft 3D teknologi.

Les merAutoDesk er en av de ledende leverandører av software løsninger til Bygg- og anlggsmarkedet.

BIM2Share er ADN-member (Autodesk Developer Network) og utvikler løsninger basert på Autodesk-teknologi til våre kunder. Dette innebærer støtte for BIM-tjenester mot Autodesk sin plattform Autodesk 360/ BIM 360 som del av BIM2Share sin Samhandlingsplattform.

Les merEvry er en av de ledende aktører i Norden som tilbyr skytjenester til leverandører.

BIM2Share har en driftsavtale med Evry om drifting av BIM2Share- og Byggeweb-applikasjoner.
Avtalen innebærer p.t. drifting av flere servere, applikasjoner og databaser lokalisert i Gjøvik fjellhall. Serverparken er installert og opereres med de høyeste sikkerhetskrav.

Les merAllkopi Netprint har tegnet en forhandleravtale med BIM2Share AS. Avtalen gir rett til salg av Byggeweb- og BIM2Share-løsninger i det norske markedet.

Les mer

Utvidet support

Interessert?

Ta kontakt!