Logo


RIB Software AG er et tysk basert multinasjonalt konsern som selger BIM baserte løsninger løsninger til bygg- og anleggsbransjen. I tillegg til iTWO (5D BIM) som monitorer virtuelle mot fysiske byggeprosesser utvikler og markedsfører selskapet også Byggeweb (Docia).

BIM2Share har et samarbeid med RIB Software relatert til Byggeweb-produktene ift. salg og utvikling, og har eksklusiv rett til salg av Byggeweb i Norge, og ikke-eksklusiv avtale om salg til andre land.

Les merTech Soft 3D utvikler BIM plattformer/API’s for bl.a. bygg- og anleggsmarkedet.

Flere ledende leverandører som Autodesk, Trimble, Intergraph, Bentley, Synchro, Causeway, Carlson, Hexagon og Topcon benytter Tech Soft sin teknologi.
BIM2Share har et samarbeid om utvikling av løsninger basert på Hoops/Tech Soft 3D teknologi, og har en avtale om salg av egne løsninger basert på Hoops/Tech Soft 3D teknologi.

Les merAutoDesk er en av de ledende leverandører av software løsninger til Bygg- og anlggsmarkedet.

BIM2Share er ADN-member (Autodesk Developer Network) og utvikler løsninger basert på Autodesk-teknologi til våre kunder. Dette innebærer støtte for BIM-tjenester mot Autodesk sin plattform Autodesk 360/ BIM 360 som del av BIM2Share sin Samhandlingsplattform.

Les merEvry er en av de ledende aktører i Norden som tilbyr skytjenester til leverandører.

BIM2Share har en driftsavtale med Evry om drifting av BIM2Share- og Byggeweb-applikasjoner.
Avtalen innebærer p.t. drifting av flere servere, applikasjoner og databaser lokalisert i Gjøvik fjellhall. Serverparken er installert og opereres med de høyeste sikkerhetskrav.

Les merAllkopi Netprint har tegnet en forhandleravtale med BIM2Share AS. Avtalen gir rett til salg av Byggeweb- og BIM2Share-løsninger i det norske markedet.

Les mer

Utvidet support

Interessert?

Ta kontakt!