Logo


RIB Software AG er et tysk basert multinasjonalt konsern som selger BIM baserte løsninger til bygg- og anleggsbransjen. I tillegg til iTWO (5D BIM) som monitorer virtuelle mot fysiske byggeprosesser utvikler og markedsfører selskapet også Byggeweb (Docia).

BIM2Share har et samarbeid med RIB Software relatert til Byggeweb-produktene ift. salg og utvikling, og har eksklusiv rett til salg av Byggeweb i Norge, og ikke-eksklusiv avtale om salg til andre land.

Les merFacility Management AS (Facilit) er et selskap som jobber med og leverer løsninger for FDVU-markedet. Som BIM2Share har også Facilit sin opprinnelse fra IBM.

Facilit har opparbeidet seg en stor kundeportefølje hvor Facilit FDVU med bl.a. modulen Facilit Prosjektøkonomi benyttes aktivt av om lag 200 kunder i Norge; herav omlag 100 kommuner/fylkeskommuner.

Les pressemeldingen om samarbeidet

Les merTech Soft 3D utvikler BIM plattformer/API’s for bl.a. bygg- og anleggsmarkedet.

Flere ledende leverandører som Autodesk, Trimble, Intergraph, Bentley, Synchro, Causeway, Carlson, Hexagon og Topcon benytter Tech Soft sin teknologi.
BIM2Share har et samarbeid om utvikling av løsninger basert på Hoops/Tech Soft 3D teknologi, og har en avtale om salg av egne løsninger basert på Hoops/Tech Soft 3D teknologi.

Les merAutoDesk er en av de ledende leverandører av software løsninger til Bygg- og anlggsmarkedet.

BIM2Share er ADN-member (Autodesk Developer Network) og utvikler løsninger basert på Autodesk-teknologi til våre kunder. Dette innebærer støtte for BIM-tjenester mot Autodesk sin plattform Autodesk 360/ BIM 360 som del av BIM2Share sin Samhandlingsplattform.

Les merOpen Design Alliance er en non-profit organisasjon som består av 1200 medlemsbedrifter som jobber sammen for å utvikle løsninger for komplekse tekniske designproblemer.

BIM2Share er medlem av Open Design Alliance og har lang erfaring med organisasjonen. Gjennom Open Design Alliance har vi tilgang til biblioteker som integreres i våre løsninger og gir brukerne de beste verktøyene.

Les merTietoevry er en av de ledende aktører i Norden som tilbyr skytjenester til leverandører.

BIM2Share har en driftsavtale med Tietoevry om drifting av BIM2Share- og Byggeweb-applikasjoner.
Avtalen innebærer p.t. drifting av flere servere, applikasjoner og databaser lokalisert i Gjøvik fjellhall. Serverparken er installert og opereres med de høyeste sikkerhetskrav.

Les mer

Utvidet support

Interessert?

Ta kontakt!