Logo
BIM2Share AS
BIM2Share AS

Vi har blitt anerkjent av Construction Tech Review som en av de topp 10 ledende leverandørene av BIM-løsninger i Europa, for vår BIM2Share Hub som en total løsning for hele byggets livssyklus.

Dette er en flott hyllest og motivasjon for vårt arbeid med kunder i bygge- og anleggsbransjen.

BIM2Share AS har blitt anerkjent som en av de fremste leverandørene av løsninger for BIM av Construction Tech Review. De skriver blant annet dette i sin omtale:

BIM2Share har en "mellomvare-hub" som kobler infrastruktur, eiendomsutviklere, eiere og leverandører til BIM-applikasjoner og FDV-systemer.

Ved å tilby dokument- og BIM-baserte løsninger, lar de kunder dele og oppdatere program-/planlegging- og design-filer sømløst. Dette gjøres med robust integrasjon til API-er for å støtte byggeprosessen fra design til vedlikehold. BIM2Share sikrer også feilfri konstruksjon med sin innovative løsning ved å bruke en modell-validator.

Vår Hub er ikke bare et verktøy; det er en total verktøykasse for hele byggeprosessen, som utrustet utbyggere, entreprenører og eiere med robuste dokument- og BIM-sentrerte mellomvareløsninger

Jarle Braathen, administrerende direktør i BIM2Share.

Les hele artikkelen ved å klikke på bildet under: