Logo
BIM2Share AS
BIM2Share AS

Vianova Systems TiPS FM AS endrer navn til BIM2Share AS

Vianova Systems TiPS FM AS skifter navn til BIM2Share AS, og får da samme selskapsnavn som selskapets egen produktlinje BIM2Share.

- Endringen innebærer ingen endringer for selskapet eller våre kunder og samarbeidspartnere, Byggeweb og BIM2Share markedsføres og supporteres som tidligere, uttaler daglig leder Jarle Braathen.

- Etter 10 år som Vianova-selskap er det litt vemodig å bytte identitet, uttaler Braathen. Navneskiftet skjer samtidig med at Vianova Systems AS, et annet Vianova selskap, endrer navn til Trimble Solutions Sandvika AS. Samarbeidet med Trimble og Vianova selskapene vil fortsette og alle selskapene vil fortsatt sitte samlokalisert i Sandvika.

BIM2Share AS er en av de ledende selskaper i Norge på samhandlingsløsninger/ prosjekthotell med mer enn 2500 kunder og 15.000 brukere i Norge. Selskapets hovedprodukter er Byggeweb og BIM2Share. Hovedfokus framover vil være å levere integrerte samhandlingsløsninger basert på BIM. Selskapet har i dag 8 fast ansatte i tillegg til innleid personell.