Logo
BIM2Share AS
BIM2Share AS

Byggeweb Prosjekt har gått gjennom en ansiktsløftning med et grensesnitt fullt av nye funksjoner og muligheter.

Nytt grensesnitt for Byggeweb Prosjekt blir obligatorisk

16. mai vil alle prosjekter bli satt opp med det nye grensesnittet og kan ta nytte av den nye funksjonaliteten som allerede er på plass.
I tillegg er prosjektene klare for ny funksjonalitet som vil komme.
Denne endringen er selvfølgelig kostnadsfri for prosjektene, og innebærer heller ingen endrede lisenspriser for prosjektene.

Er dere klare allerede?
Prosjektene trenger ikke vente til 16. mai med å ta i bruk det nye grensesnittet.
Er du prosjektadministrator? Ta kontakt med BIM2Share Support nå, og vi aktiverer det nye grensesnittet for prosjektet ditt umiddelbart!

Ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål.

Nytt utseende og nye funksjoner

I løpet av 2018 har vi sakte og rolig rullet ut et nytt grensesnitt for Byggeweb Prosjekt. I første runde har alle nye prosjekter blitt opprettet med det nye grensesnittet som standard, men etter hvert som ryktet har spredd seg er det nå flere og flere av de eksisterende prosjektene som også vil ha dette.

Image

Blant det du kan finne er:

"Quick Search"

I det nye grensesnittet er det lettere å søke på tvers av verdier i metadata filer - og mapper.

Søkeboksen øverst til høyre gir deg resultatene i hovedvinduet mens du skriver, og du kan enkelt gjøre søket ditt enda mer spesifikt.

Image

Men det kraftige søket til Byggeweb Prosjekt er fortsatt tilgjengelig via knappen for søk på den høyre verktøylinjen slik den alltid har vært. Her har du fortsatt muligheten til å søke på historiske data, lagre søk osv.

Høyreklikk-meny

Nå kan du enkelt utføre operasjoner på mapper og filer med alle tilgjengelige funksjoner kun et høyreklikk unna. Som for knappene på verktøylinjene er også mulighetene i høyreklikk-menyen avhengig av brukerens rettigheter.

Image

Forbedret listevisning på filer

Den nye "griden" for visning av filene er kraftig forbedret. Endelig er det mulig for brukeren selv å flytte kolonner, og også skjule kolonner som ikke er relevante for brukerens arbeid eller i det aktuelle prosjektet.

I tillegg er det også mulig å kjøre filtrering på alle kolonner i fillisten. Og disse filterne er det også mulig for brukerne å lagre slik at det raskt og enkelt kan aktiveres neste gang brukeren ønsker det.

Image

Dra og slipp

Nå kan du enkelt flytte en fil fra en mappe til en annen ved å bare dra den fra mappen du står i til riktig plassering i filtreet. Dette er også mulig med mapper, så dersom du ønsker å omorganisere prosjektet ditt underveis så gjøres dette nå veldig mye enklere. Og som en ekstra bonus er det også mulig å kopiere mappestrukturer, noe som ikke er tilgjengelig i det gamle grensesnittet.

Image

Og mye mer...

Dette er bare noen av de nye funksjonene man kan finne i det nye grensesnittet, og i tillegg er også hele brukerflaten restrukturert slik at det blir enda lettere for brukerne å tilpasse løsningen til sitt bruk for å kunne jobbe mer effektivt.

RIB i Danmark har laget en liten film som forteller mer om blant annet "Quick Search" andre nye funksjoner i det nye grensesnittet.

Videre utvikling

Det nye grensesnittet åpner opp for mange nye muligheter, og for nye funksjoner i Byggeweb Prosjekt så vil det nye grensesnittet være prioritert. Det betyr også at det ikke vil være sikkert at all ny funksjonalitet vil være en del av det gamle grensesnittet. Vi har allerede eksempler på funksjoner der det er tilfelle.

Hva venter du på?

Aktivering av det nye grensesnittet for et prosjekt er gjort i en håndvending, så dersom du ønsker å dra nytte av den nye funksjonaliteten er det bare å kontakte oss.

Ta kontakt med Byggeweb Support