Logo

Byggeweb Prosjekt

Smart File Handling (eller smart filhåndtering) er en ny funksjon i Byggeweb Prosjekt som gjør det mulig å laste opp filer smartere. Når du laster opp filer til Smart File Handling området kan du raskt styre hvilke mapper filene skal lastes opp til, i tillegg til å endre både i filnavn og metadata.

Lær mer om Smart File Handling og hvordan du bruker det her: <a href="https://byggeweb.zendesk.com/hc/da/articles/360009039659" target="_blank">Smart File Handling</a> (dansk).

Av andre ting kan det nevnes at du nå kan overvåke mapper og filer i Utgivelsesområdet, slik du kjenner det fra Arbeidsområdet. I tillegg får administratorer i prosjektet nå mulighet til å trekke ut en komplett brukeroversikt med brukernes navn, firma og e-postadresse.


Byggeweb Capture

I Byggeweb Capture er det nå mulig å overføre filer fra andre applikasjoner, f.eks. fra Byggeweb Prosjekt og inn på en registrering.

I tillegg har du fått flere muligheter til å få overblikk over Capture-listene. Statistikk på svartider i listen vises nå i oppsummeringen, og alle brukere har fått en widget på det personlige området sitt som viser lister med registreringer der tidsfristen er overskredet.


Byggeweb Generelt

Byggewebs app for Android og iOS har blitt oppdatert til versjon 2.9.4 i forbindelse med oppdateringen til versjon 7.80 på web.

Logg inn og se en mer detaljert oversikt under
"Support/Byggeweb oppdateringer".

Har du spørsmål eller vil du vite mer?

Kontakt oss på support@bim2share.no eller på telefon 23 68 75 00.


Versjon 7.80 ble gjort tilgjengelig 11.09.2019