Logo

Byggeweb Prosjekt

I denne versjonen vil nå også filer som slettes sammen med en mappe kunne legges i papirkurven. Tidligere fikk man flere meldinger før man slettet en mappe, men i en travel arbeidshverdag kan vi forstå at ting kan gå litt fort. Nå er det innført enda en sikkerhetsventil ved sletting av mapper.

Blant feilrettingene i Byggeweb Prosjekt finner vi bl.a. en justering av våre popup-vinduer slik at all informasjon blir lettere synlig. Husk også at du kan holde inne Ctrl-tasten på tastaturet mens du holder musepekeren over et fil-ikon for å kunne se informasjon om hvem som har sett filen og hvem som har blitt varslet om den.


Byggeweb Capture

I iOS-versjonen av appen (Byggeweb Mobil) er det nå enda enklere å endre status på en registrering i en 3-veis-liste. I tillegg vises også telefonnumre på Kontaktpersoner under Prosjektinfo


Byggeweb Mobil

For Byggeweb Capture i iOS-versjonen er det nå enda enklere å endre status på en registrering i en 3-veis-liste.


Byggeweb Generelt

Versjon 7.71 er en forholdsvis liten release, men inneholder også en rekke mindre forbedringer som ikke nødvendigvis er veldig synlige for alle brukere.

Byggewebs app for Android og iOS har blitt oppdatert til versjon 2.8.7 i forbindelse med oppdateringen til versjon 7.71 på web.

Logg inn og se en mer detaljert oversikt under
"Support/Byggeweb oppdateringer".

Har du spørsmål eller vil du vite mer?

Kontakt oss på support@bim2share.no eller på telefon 23 68 75 00.


Versjon 7.71 ble gjort tilgjengelig 21.01.2019