Logo

Byggeweb Prosjekt

Tidligere har det vært slik at alle brukere får varsel dersom fordeling av en fil endres, men nå er det mulig å kun varsle de brukerne som er tilknyttet de nye fordelingslistene som filene fordeles til.


Byggeweb Capture

På samme måte som i Byggeweb Prosjekt er det mulig å sende en invitasjon på nytt til brukere som ennå ikke har akseptert tidligere sendt invitasjon.

Innholdsfortegnelsen på Byggeweb Capture-rapporter som ble introdusert i forrige versjon har blitt forbedret og det er også mulig å velge om man vil ha med innholdsfortegnelsen i det hele tatt når man genererer rapporter.

Nå er det mulig for den enkelte brukeren å velge hvilke kolonner som vises i oversikten over registreringer på web. Dette gjelder da kun den aktuelle brukeren og påvirker ikke oversikten for andre brukere.


Byggeweb Mobil

Tidligere var det slik at endring av status på en registrering i Byggeweb Capture krevde noen klikk, men ved hjelp av sveiping gjøres dette nå mye enklere. Vil du avvise en registrering sveiper du til venstre, og vil du godkjenne en registrering så sveiper du til høyre.

Det er nå mulig å be om lenke til nytt passord fra Byggewebs app.

Dersom en bruker ønsker adgang til en Byggeweb Capture-liste, så kan man nå be om adgang på samme måte som for Byggeweb Prosjekt.


Logg inn og se en mer detaljert oversikt under
"Support/Byggeweb oppdateringer".

Har du spørsmål eller vil du vite mer?

Kontakt oss på support@bim2share.no eller på telefon 23 68 75 00.


Versjon 7.65 ble gjort tilgjengelig 19.07.2018